НПП | Помош       Македонски | English
Најава
 
Пин 
  
  Smart card signing applet can not be started because Java Plugin 1.6 or newer is not installed.  
Информација

Охридска Банка, Добредојдовте

  • Внесете го вашиот токен
  • Внесете го вашиот пин

 

Почитувани Клиенти,

Ве известуваме дека е поставена нова верзија на ВЕБ апликацијата за електронска банка за правни лица.

Во случај на било каков проблем при највувањето на апликацијата, молиме следете го упатството на следниов линк.
За дополнителни информации контактирајте на 046 / 261 000 или на obsgnetsupport@ob.com.mk

Благодариме на разбирањето.

Со почит,

Охридска Банка АД Скопје

 

Доколку ви е потребна инсталација за вашиот Токен или Смарт картичка кликнете овде.Help desk:
Поддржани оперативни системи
Поддржани интернет пребарувачи