Интернет банкарство на Охридска Банка
За да пристапите до страната за најава одберете го вашиот профил

Информација

Почитувани клиенти,

Инсталирајте ја апликацијата М-токен бесплатно на вашиот паметен телефон и управувајте со вашата банкарска сметка каде и да сте преку електронско банкарство за физички лица!
Со М-Токен на брз, едноставен и безбеден начин можете да ги авторизирате вашите трансакции преку системот за електронско банкарство за физички лица. Апликацијата М-токен од ОБСГ озовможува лесно генерирање на активациски кодови и има едноставен и лесен кориснички интерфејс. За користење на М-Токен не е потребна интернет-конекција (единствено, потребен е интернет само при нејзиното активирање). Услугата е достапна за оперативните системи Android (верзија 4.2 па натаму) на Google Play Store и Apple (верзија 6.1 па натаму) мобилни телефони и таблети на Apple App Store.

Повеќе информаци на www.ohridskabanka.mk

Со почит,
Охридска Банка Societe Generale