Интернет банкарство на Охридска Банка
За да пристапите до страната за најава одберете го вашиот профил

Информација

Почитувани,

Ве известуваме дека девизните дознаки внесени во апликација до 14.30ч. ќе бидат обработени тековниот работен ден, додека девизните дознаки внесени после овој термин ќе бидат обработени наредниот работен ден. Услов за извршување е доставени комплетни и исправни инструкции за плаќање, обезбедено покритие и уплатена провизија.

Со почит,

Охридска банка Сосиете ЖенералПочитувани клиенти,

Ве известуваме дека поради измени и обнова на опрема на ден 20 февруари (вторник) 2018 година можни се прекини на електронското и мобилното банкарство на Охридска банка Сосиете Женерал во периодот од 20:00 до 22:00 часот со можен прекин во времетраење од еден час.
Дополнително на располагање Ви стојат мрежата на банкомати и ПОС-терминалите на Банката.

Со почит,

Охридска банка Сосиете Женерал